категорија
Здравје и фитнес, нелизгачка ПВЦ јога матица со мермерно печатење

Споделете го производот во вашиот:
  • DURABLE TEAR-RESISTANT MAT: The tear-resistant mat will remain in-tact during more challenging or vigorous workout sessions.
  • Дизајн што не се лизга
  • Шарена додаток на вашите сесии за вежбање
  • Специјално структурирани за одржување на влечната сила
Опис на производот

Оваа подлога е специјално дизајнирана да спречи вашите раце и стапала да се лизгаат за време на тие интензивни сесии со пот. Не само што е одличен за јога, можете да го користите за пилатес и други аеробни активности. Лесната и идеална дебелина на душекот го олеснува валањето и носењето насекаде.

7


Параметар на производот
Точка бр. YL-YG-104-1
големина 173*61*0.3cm/183*61*0.3cm/173*61*0.4cm/183*61*0.4cm/173*61*0.5cm/183*61*0.5cm/173*61*0.6cm/183*61*0.6cm
Боја Виолетова, езерска сина, темно сива, зелена
Пакување Секоја КОМПЈУТЕР + ЕТИКЕТА ЗА БОЈА + СКЛУЧУВАЊЕ FLIM
Карактеристики
недефиниран
1)DURABLE TEAR-RESISTANT MAT: The tear-resistant mat will remain in-tact during more challenging or vigorous workout sessions.
2)TEXTURED SURFACE: The resilient PVC material can withstand moderate to intense workouts. PVC Yoga mats with texture will grip to your floors easily without damaging them. The firm grip will keep the yoga mat from slipping.
3)VERSATILE FUNCTION: Whether you are enjoying yoga, Pilates, hot yoga or strength training, the Sunny Health and Fitness exercise mat will support you.
4)HIGH DENSITY FOAM: The high density padded mat will protect knees, elbows and feet from hard floors while protecting the floor underneath you.
недефиниран
недефиниран
5)COMPACT AND PORTABLE: This is the perfect fitness gift to motivate any loved one
6)Department name: Unisex-Adult
video

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта