категорија
Преклопен пренослив јога мат Фитнес тренинг за пилатес вежбање подлога за жени

Споделете го производот во вашиот:
  • Yoga mats with foldable design could be folded in 35 cubic centimeters and the thickness is only 7cm, which is convenient to carry in one hand and storable.
  • Yoga mat has a memory foam type feel which acts to cushion pressure points to ensure you comfortable.
  • Our foldable yoga mat is made by upgrade high quality PVC material which is soft, non-toxic and eco-friendly (better than NBR).
  • Suitable for various sports, such as yoga, Pilates, aerobics, etc, it can be used anywhere.
  • The exercise yoga mat is easy to clean - just wipe it with soap water, and rinse under water.
Опис на производот

Yoga mats with foldable design could be folded in 35cms square and the thickness is only 7cm, which is convenient to carry in one hand and storable. The folding yoga mat also fits on your suitcase, packsack or the carrying bag with a runner logo which is a free gift for you. Our foldable exercise mat will help you keeping training even you are traveling. The portable design helps everyone do exercise in everywhere!

Yoga mat has a memory foam type feel which acts to cushion pressure points to ensure you comfortable.

Yoga mat is more durable than regular mats, special design for tear resistant mesh, greatly avoiding tearing and deformation. The closed-cell surface of патување јога мат locks out dust and moisture to keep sweat and odors at bay.

9


Параметар на производот
Точка бр. YL-YG-105
големина 173*61*0.3cm/0.4cm/0.5cm/0.6cm
Боја Виолетова, езерска сина, темно сива, зелена
Пакување Секоја КОМПЈУТЕР + ЕТИКЕТА ЗА БОЈА + СКЛУЧУВАЊЕ FLIM
Карактеристики
недефиниран
1)Yoga mats with foldable design could be folded in 35cms square and the thickness is only 7cm, which is convenient to carry in one hand and storable.
2)Yoga mat has a memory foam type feel which acts to cushion pressure points to ensure you comfortable.
3)Our foldable yoga mat is made by upgrade high quality PVC material which is soft, non-toxic and eco-friendly (better than NBR).
4)Suitable for various sports, such as yoga, Pilates, aerobics, etc, it can be used anywhere.
недефиниран
недефиниран

5)The exercise yoga mat is easy to clean - just wipe it with soap water, and rinse under water.


11

video

Пакување
Each PC With Color Label+Shrink Film
недефиниран
Color Label+Shrink Film
контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта