категорија
Јаже за скок со топчесто лежиште

Споделете го производот во вашиот:
  • Both handles have 360 degrees ball bearings, and they will make you swing high speed, no noise, smooth speed, no vibration, inertia time and resist tangling.

  • PVC inlaid wire rope,Strong wear-resistant, not easy to break , not floating, is conducive to the speed of skipping.

  • Rope length 2.8 meters, can adjust the length of the rope according to height.

  • Non-slip round texture for easy grip when skipping. Thick foam, breathable, sweat-absorbing, lightweight, non-slip.

Опис на производот

Rope skipping aerobic exercise can strengthen the whole body muscles,eliminate excess fat,and shape the body.

Параметар на производот

Точка бр. YL-FA-247
име на продукт Јаже за скокање
материјал PP,PVC,foam,cable
Боја red+black or as customized
ЛОГО Прилагодено
контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта