категорија
Јаже за брзинско скокање со PP кабел

Споделете го производот во вашиот:
  • Fast, speed, cable rope is a must have for everyone, simply adjust the length as you want.
  • This speed crossfit jump rope will make crossing moves, double unders, and even triple under easier and fun.
  • Perfect for beginners as well as advanced jumpers.
Опис на производот

1.Steel bar in the handle,making it stronger,Rotatable inner handle, not easy to be knotted.
2. Adjustable cable,Rubber caps, light weight steel cord with heavy duty plastic coating.

11

Параметар на производот
Број на модел YL-FA-230
Име Cable Speed Jump Rope
материјал PP+cable
Боја Прилагодено
логото Прилагодено
големина 2.8/3m Length Rope
пакет Opp торба + картон
video

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта