категорија
Силиконски дигитален број за прескокнување јаже

Споделете го производот во вашиот:

  ●More accurate counting,clear display and more complete functions.

  ●Exquisite work,excellent quality.

  ●Thick silicone handle,Ergonomic ripple design;

  ●High temperature resistant thickened PVC wear-resistant rope.

  ●The handle rotates flexibly to avoid entanglement caused by uneven force of both hands.

  ●Upgraded version of electronic magnetron chip.


Опис на производот

јаже за скокање interaction increases cohesion.Suitable for schools,companies,families,amusement parks,parties and other occasions.

Параметар на производот

Точка бр. YL-FA-245
Име Digital Count Skipping Rope
материјал silicone,pp,cable
Боја Прилагодено
логото Прилагодено
големина 2.8 / 3M
Пакување polybag+carton
контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта