категорија
Пондерирана PP кабелска јаже за скокање

Споделете го производот во вашиот:
  • Jump professionally at high speeds.
  • Steel bar in the handle,making it stronger.
  • Rotatable inner handle,not easy to be knotted.
  • Light weight steel cord with heavy duty plastic coating.
  • Smooth,no vibration,no noise.
Опис на производот

1. The white head part is 2.7cm, the length of the handle is 11.7CM, and the total length of the handle is 14.4CM2. The rope diameter is about 2.5mm, the wire diameter is 1mm, and the rope length is about 3m.

Параметар на производот

Точка бр. YL-FA-221
Име Cable Jump Rope
материјал PP,cable
Боја Прилагодено
логото Прилагодено
големина 2.8 / 3M
Пакување политорба + картон
video

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта