категорија
Јаже за скокање со пена

Споделете го производот во вашиот:
  • 【Non-slip Foam Handle】The adult jump ropes for fitness features non-slip, sweat-absorbent foam handle, it is comfortable to hold and will not slip after long time of exercise. The foam handle is ergonomic which can fit most people’s hand size.
  • 【Adjustable Length】This skipping rope for women exercise wire length is adjustable which is suitable for both adults and kids. Open the lid on the bottom of the handle, then use a plier to cut the extra wire.
  • 【Easy to Carry】This jumping rope for workout is portable and light, it can be put in your pocket and easily to be carried to anywhere.It is suitable for men, women, and kids, and also a good gift idea.
Опис на производот

3

Параметар на производот

Точка бр. YL-FA-210
материјал PP ,PVC ,FOAM
Пакување color card +export carton
video

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта